Vilkår og betingelser

Denne personvernspolicyen beskriver hvordan din personlige informasjon samles inn, brukes og deles når du besøker eller kjøper fra www.trainerlinenorway.com ("TrainerLine Norge").

Personlig informasjon vi samler inn:

Når du besøker nettstedet, samler vi automatisk inn visse opplysninger om enheten din, inkludert informasjon om nettleseren din, IP-adressen din, tidssonen og noen informasjonskapsler som er installert på enheten din. Når du surfer på nettstedet, samler vi også inn informasjon om de enkelte nettsidene eller produktene du ser på, hvilke nettsteder eller søkeord som henviste deg til nettstedet, og informasjon om hvordan du samhandler med nettstedet. Vi refererer til den automatisk innhentede informasjonen som "Enhetsinformasjon".

Vi samler inn enhetsinformasjon ved hjelp av følgende teknologier:

  • "Cookies" er datfiler som plasseres på enheten eller datamaskinen din og inneholder vanligvis en anonym unik identifikator. For mer informasjon om informasjonskapsler og hvordan du deaktiverer informasjonskapsler, besøk http://www.allaboutcookies.org.

  • "Loggfiler" sporer handlinger som skjer på nettsiden og samler inn data inkludert IP-adressen din, nettlesertype, internettleverandør, referanse- / utgangssider og datostempler.

  • "Webbverter", "tagger" og "piksler" er elektroniske filer som brukes til å registrere informasjon om hvordan du surfer på nettsiden.

Når du gjør et kjøp eller prøver å gjøre et kjøp via nettstedet, samler vi inn visse opplysninger fra deg, inkludert navnet ditt, faktureringsadressen, leveringsadressen, betalingsinformasjonen din (inkludert kredittkortnummer), e-postadressen din og telefonnummeret ditt. Vi refererer til denne informasjonen som "Ordreinformasjon".

Når vi snakker om "personlig informasjon" i denne personvernerklæringen, refererer vi til både enhetsinformasjon og ordreinformasjon.

Hvordan bruker vi din personlige informasjon?

Vi bruker generelt den innsamlede ordreinformasjonen for å oppfylle alle bestillinger som er lagt via nettstedet (inkludert behandling av betalingsinformasjonen din, ordning av frakt og forsyne deg med fakturaer og / eller ordrebekreftelser). I tillegg bruker vi denne ordreinformasjonen til å:

  • Kommunisere med deg;

  • Se på våre bestillinger med potensiell risiko eller svindel og

  • Gi deg informasjon eller reklame om våre produkter eller tjenester når du samtykker til preferansene du har delt med oss.

Vi bruker den innsamlede enhetsinformasjonen for å hjelpe oss med å undersøke potensielle risikoer og svindel (spesielt IP-adressen din), og mer generelt for å forbedre og optimalisere nettstedet vårt (for eksempel ved å generere analyser om hvordan kundene våre blar og samhandler med nettstedet og for å vurdere suksessen til markedsførings- og reklamekampanjene våre).

Del din personlige informasjon

Vi deler din personlige informasjon med tredjeparter for å hjelpe oss med å bruke din personlige informasjon som beskrevet ovenfor. For eksempel bruker vi Shopify for å drive vår nettbutikk - du kan lese mer om hvordan Shopify bruker din personlige informasjon her: https://www.shopify.com/legal/privacy. Vi bruker også Google Analytics for å hjelpe oss å forstå hvordan våre kunder bruker nettsiden - du kan lese mer om hvordan Google bruker din personlige informasjon her: https://www.google.com/intl/no/policies/privacy/. Du kan også velge å ikke bli sporet av Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Til slutt kan vi også dele din personlige informasjon for å overholde gjeldende lover og forskrifter, for å svare på en stevning, søksmål eller annet lovmessig krav om informasjon som vi mottar, eller på annen måte beskytte våre rettigheter.

Atferdsreklame

Som beskrevet ovenfor bruker vi din personlige informasjon for å gi deg målrettet reklame eller markedsføringskommunikasjon som vi tror kan være av interesse for deg. For mer informasjon om hvordan målrettet reklame fungerer, kan du besøke utdanningssiden til Network Advertising Initiative ("NAI") på http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Du kan velge å ikke motta målrettet reklame ved å bruke lenkene nedenfor:

I tillegg kan du velge å ikke motta noen av disse tjenestene ved å besøke Digital Advertising Alliances opt-out portal på: http://optout.aboutads.info/.

Ikke spor

Vær oppmerksom på at vi ikke endrer vår nettsidedatainnsamlings- og brukerpraksis når vi ser et signal om ikke å spore fra nettleseren din.

Dine rettigheter

Hvis du er bosatt i Europa, har du rett til å få tilgang til den personlige informasjonen vi har om deg, og til å be om at din personlige informasjon blir rettet, oppdatert eller slettet. Hvis du ønsker å utøve denne rettigheten, vennligst kontakt oss via kontaktopplysningene nedenfor.

I tillegg, hvis du er bosatt i Europa, merker vi oss at vi behandler din informasjon for å oppfylle avtaler vi kan ha med deg (for eksempel hvis du gjør en bestilling via nettsiden) eller på annen måte forfølger våre legitime forretningsinteresser som er oppført ovenfor. Vær også oppmerksom på at informasjonen din vil bli overført utenfor Europa, inkludert til Canada og USA.

Dataoppbevaring

Når du gjør en bestilling via nettstedet, vil vi beholde bestillingsinformasjonen din for våre poster med mindre og til du ber oss om å fjerne denne informasjonen.

Endringer

Vi kan oppdatere denne personvernerklæringen fra tid til annen for å gjenspeile for eksempel endringer i vår praksis eller av andre operative, juridiske eller regulerende grunner.

Nettstedet er ikke ment for personer under 18 år.

Kontakt oss

For mer informasjon om personvernpraksisen vår, hvis du har spørsmål eller hvis du vil klage, vennligst kontakt oss via Kontakt oss-linken.